Povestea

Ce inseamnă să fii productiv? Și pentru cine?

Asta a fost întrebarea care ne-a inspirat încă de la începuturile brandului. Considerăm permanentă căutarea pentru echilibru între planul profesional și viața socială, hangOFF fiind rezultatul unei nevoi personale.

Tineri cu energie si pasionați de sport, Ardan, Cristi, Dumi și Sorin, cu toții suntem angrenați în căutarea de instrumente și soluții pragmatice pentru a spori productivitatea. hangOFF reprezintă unul dintre aceste instrumente. Nouă, ni s-au alăturat Sever, Mihai și Raluca, împreună alcătuind o echipă dedicată să ducă misiunea mai departe.

„hangOFF este polița ta de asigurare, shot-ul tău de energie, partenerul care te ajută să depășești diminețile grele. Alege să fii productiv.”

Misiunea

De ce?

Suntem pasionați de sănătate și wellness și credem că hangOFF este intersecția dintre cele două oferind un plus excelent în orice rutină de îngrijire personală. Suntem angajați să furnizăm produse de înaltă calitate, care oferă rezultate reale.

Indiferent dacă ești în căutare de o modalitate de a preveni mahmureala sau un boost de energie natural, shot-ul nostru bazat pe un complex de vitamine cu electroliți vine în ajutor.

„Cu toții avem dreptul la o zi OFF însă nu ar trebui să se transforme în două. Alegerea trebuie să rămână la tine.”

Echilibru

Ce căutam?

Viziunea noastră, a echipei hangOFF, este de a pune o cărămidă la fundația unui stil de viață echilibrat. De asemenea, știm că nu există un echilibru perfect și că este mai important de câte ori il recapeți nu de câte ori il pierzi.

Credem că o noapte petrecută cu prietenii trebuie să fie savurată pe deplin și că dimineața de după ar trebui să fie la fel de plăcută. De aceea am creat un produs care este eficient, sigur și ușor de utilizat.

Suntem aici să te ajutăm.

Scrie-ne la hi@hangOFF.ro!
sau pe instagram la @hangOFF.ro