Întrebări frecvente legate de:

PRODUSCOMANDĂ

Ce este în hangOFF?

hangOFF este un supliment alimentar ce conține un cocktail de vitamine, electroliți și extracte din plante naturale care contribuie la redarea nutrienților esențiali.

Când este cel mai bun moment pentru a lua hangOFF?

Pentru că hangOFF acționează în timpul somnului, recomandăm un shot imediat după ce începi să consumi alcool, cel târziu înainte de culcare pentru a maximaliza efectul.

Care este doza recomandată?

În mod normal, este suficient să iei o singură fiola de hangOFF pentru 4-5 porții de alcool. Dacă totuși simți nevoia să mai iei o fiolă pentu a spori efectul, o poți face.

Pot lua hangOFF și dacă nu am consumat alcool?

Cu siguranță!

Mai mult decăt un ajutor în prevenirea mahmurelii, hangOFF este un supliment alimentar menit să îți dea un surplus de energie și să iți asigure nutrienții esențiali pentru buna funcționare a organismului.

Ce așteptări să am de la hangOFF?

Mahmureala reprezintă seria de simptome care apar ca rezultat al consumului excesiv de alcool. hangOFF SHOT sau orice alt remediu nu poate garanta eficacitatea pentru fiecare persoană fiind vorba de simptome și nu de un diagnostic, iar ficatul răspunde diferit la cantitatea și provocările alcoolului.

Astfel, hangOFF SHOT nu promite că previne mahmureala, dar cu siguranță te va ajuta să te simți mai bine
a doua zi.

Cum funcționează hangOFF?

hangOFF poate fi prietenul tău cel mai bun şi ajutorul de care ai nevoie.

Acesta este conceptul care susţine funcţionarea normală a organismului şi previne mahmureala. Amestecul de nutrienţi oferă organismului tot ce a pierdut în urma consumului de acool.

O noapte lungă afectează sistemul nervos, organele şi sistemul de echilibru. De aceea a apărut hangOFF, din dorinţa de a creşte productivitatea şi, totodată, de a menţine funcția hepatică sănătoasă pe termen lung.

Formula activă?

Formula activă, OM24, este un complex de substanţe extrase din plante de ceai guarana și ghimbir, ce stabilizează celule şi membranele celulare. OM24 îmbunătăţeşte rezistenţa generală la stresul fizic, psihic şi revitalizează mintea şi corpul.

Proprietăţile antioxidante ale OM24 neutralizează radicalii liberi, compuşii foarte reactivi ai oxigenului care sporesc procesul de îmbătrânire a celulelor. Formula activă OM24 a fost dezvoltată și patentă de ETH Zurich.

Cum se consuma hangOFF?

1.Se agită fiola înainte de deschidere.
2. Se consumă imediat după deschidere.
3. A se respecta doza recomandată: 1 fiolă pe zi.

Ingrediente hangOFF?

Ingrediente: apă, dextroză, extract de plantă de ceai, extract de guarana, extract de rădăcină de ghimbir, cafeină, acid (acid citric), izomaltuloză (izomaltuloza este o sursa de glucoză şi fructoză), DL-alfa-tocoferol, acid L-ascorbic, clorhidrat de tiamină, riboflavină, clorhidrat de piridoxină, cianocobalamină, nicotinamidă, D-pantotenat de potasiu, D-biotină, gluconat de zinc, selenit de sodiu, stabilizator (glicerină), conservanţi (E202, E211), arome. Nutrienţi / 1 injectare (25 ml) Vit B1 1,1 mg (100%), Vit B2 1,4 mg (100%), Vit B6 1,4 mg (100%), Vit B12 1,25µg (50%), Vit E 12 mg (100%), niacină 16 mg (100%), acid pantotenic 6 mg (100%), biotină 50 µg (100%), Vit C 80 mg (100%), cafeină 100 mg, zinc 5 mg (50%), seleniu 55µg (100%). VNR = % din valorile de referință ale nutrienților.

hangOFF este un suplimente alimentar?

Da.

Suplimentele alimentare nu sunt un substitut pentru o dietă echilibrată și variată sau pentru un stil de viaţă sănătos. Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită (1-2 fiole ). A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la loc uscat şi răcoros. Unele alimente pot conține alergeni

Alte lucruri de luat in considerare?

Durabilitate şi depozitare:
1. Depozitaţi la temperatura camerei.

Avertizări:
2. Nu lăsaţi produsul la îndemâna copiilor.
3. Nu este recomandat copiilor şi femeilor însărcinate.

Instrucţiuni de aplicare şi utilizare:
4. După ce ai început să consumi alcool, în timpul consumului de alcool.
5. Agitaţi fiola înainte de utilizare.
6. A se consuma imediat după deschidere.
7. A nu se utiliza ca înlocuitor pentru o alimentaţie variată şi echilibrată.

Cine îmi livrează produsele?

Partenerii noștri de încredere pentru livrări sunt Sameday, care asigură transport pe tot teritoriul României.

Cât durează să ajungă comanda pe care am plasat-o?

Serviciul de curierat face tot posibilul să livreze comandă în 1-2 zile lucrătoare de la momentul plasării.

Cum urmăresc comanda?

Curierii noştrii vor furniza un AWB prin care poţi urmări statusul comenzii tale.

Aş vrea să plasez o comandă personalizată (Cantităţi mai mari de produs)

În cazul în care dorești să faci o astfel de comandă, trimite un mesaj la hi@hangoff.ro sau scrie-ne pe instagram la @hangoff.ro

Ce fac daca comanda mea nu a sosit?

Facem tot posibilul să nu existe astfel de experienţe. Dacă totuşi au trecut mai mult de 4 zile lucrătoare şi comanda nu s-a livrat, scrie-ne la hi@hangoff.ro sau pe instagram la @hangoff.ro şi ne vom asigura că produsele vor ajunge în cel mai scurt timp.

Am primit un produs defect, ce trebuie să fac?

Ne pare rău pentru această experienţă, ştim că pot exista greşeli în procesare, dar împreună cu suportul comunităţii noastre reuşim întotdeauna să remediem situaţiile neplăcute. Contactează-ne pe email la hi@hangoff.ro sau pe instagram la @hangoff.ro şi vom rezolva în cel mai scurt timp.